Om oss

Täby Toner har funnits sedan 1977 och några korister har varit med från början men med tiden och inte minst under senare år har vi blivit allt fler. Vi trivs tillsammans och med vår körledare och utvecklas hela tiden både till repertoar och kunnande. 

Några publika konserter och en körresa vart eller vartannat år brukar vi göra. Vid konserterna sjunger vi ofta med solister och musiker men även a capella och gärna med ett tema som ”Björn och Benny” med låtar av Björn Ulveus och Benny Andersson eller ”Musikaliska droppar” med vattentema där vår gästsolist bland annat sjöng ”Till havs” och vi ”The drunken sailor” och ”Båtlåt”.

Vi har en stamrepertoar som vi håller levande och fyller på med passande musik till våra konserter. Varje år brukar vi ha ett körinternat över en helg där vi arbetar intensivt med vår repertoar och en del musikteori men också umgås och trivs utanför sången.

Om du vill bli medlem – hör av dig! Vi har plats för fler i kören med nya och yngre röster i alla stämmor. Är du intresserad får du sitta med vid några repetitioner för att känna efter om du tycker att vi passar för dig. Läs här om när och var vi repeterar. Läs mer om nyintagning här.

Läs mer om oss via menyn till höger.